Huidverzorging

Mensen vergeten vaak dat de huid het grootste orgaan van het menselijk lichaam is. Voor een stralende, er gezond uitziende huid is het belangrijk uw lichaam van binnenuit en van buitenaf te voeden met uitgebalanceerde voeding, om gehydrateerd te blijven en om effectieve huidverzorging te gebruiken.

Herbalife SKIN is oplossingsgerichte huidverzorging die meer dan 15 vitaminen en botanische extracten combineert met bewezen wetenschap voor een luxe ervaring en een stralend uitziende huid. Deze huidverzorgingslijn bevat geen toegevoegde parabenen, geen toegevoegde sulfaten en is dermatologisch getest. Onze producten helpen u dagelijks optimale resultaten te behalen waaronder een zachtere, gladdere stralende huid en verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes.


Aloë vera is een van de meest veelzijdige en gezonde geneeskrachtige planten die we kennen. Verander uw dagelijkse routine met de Herbal Aloë lijn: zes producten speciaal ontwikkeld om u van top tot teen te laten stralen:

Versterk en herstel uw haar met de Herbal Aloë Shampoo en Conditioner.

Verfris en verzacht uw huid met de Herbal Aloë Hand & body wash en de Bath & body bar.

Hydrateer en voed met de Herbal Aloë Hand & body lotion en Soothing Gel.

Op basis van botanische ingrediënten en vrij van parabenen en sulfaten. Mild genoeg voor iedereen, elke dag!